Flutur: Candidatii USL suceveni au facut „plagiat la inaugurari” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Fuga candidaţilor USL de la dezbateri publice. Asta a remarcat, în campania electorală, candidatul ARD pentru un fotoliu de senator în Colegiul 2 Suceava, Gheorghe Flutur, care este şi preşedinte al PDL Suceava. În schimb, potrivit liderului democrat-liberalilor suceveni, candidaţii USL au fost prezenţi la inaugurări de obiective începute în timpul mandatului său de preşedinte al CJ Suceava. Flutur a arătat că, în USL, „microbul plagiatului” s-a luat de la centru la Suceava, apreciind că candidaţii USL suceveni au făcut „plagiat la inaugurări”. „Candidaţii USL şi-au rupt nasturii să fie prezenţi la inaugurarea unor obiective începute în timpul mandatului meu”, a spus candidatul ARD, care a exemplificat cu inaugurarea lucrărilor de modernizare la Spitalul Judeţean Suceava sau la parcările subterane din centrul Sucevei.

El a adăugat că şi-ar fi dorit ca liderii USL Suceava să-şi fi rupt nasturii şi pentru continuarea finanţării lucrărilor la şoseaua ocolitoare a municipiului Suceava sau pentru alte investiţii care au fost stopate.

Gheorghe Flutur a mai declarat că în campania electorală a USL a mai văzut şi „o campanie de şedinţe foto cu primari PDL”, făcând referire la faptul că mai mulţi primari PDL, printre care cel al municipiilor Suceava şi Vatra Dornei, au anunţat că susţin candidaţii USL. El a arătat că „şedinţele foto cu primari PDL” au fost scumpe, dar pe bani publici pentru că s-au lăsat cu rectificări bugetare în favoarea localităţilor conduse de respectivii primari.

Gheorghe Flutur a mai declarat că va vota în Suceava, la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” întrucât doreşte să voteze în viitoarea capitală de regiune. Flutur locuieşte în Gura Humorului, dar candidează într-un colegiu ce nu include şi localitatea sa de domiciliu, iar potrivit legislaţiei, candidatul care nu are domiciliul în colegiul în care candidează poate vota pe lista suplimentară.


Intră acum și în grupul de