Alexandru Baisanu : “Am votat pentru demnitate, liniste si pentru ca poporul roman sa-si recapete mandria” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Candidatul USL pentru un fotoliu de deputat în Parlamentul României pe Colegiul 1 Suceava, Alexandru Băişanu, s-a prezentat duminică, în faţa urnelor, în jurul orelor 10:30. Însoţit de soţia sa, şeful liberalilor suceveni şi-a exercitat dreptul de a vota la una din secţiile amenajate la Colegiul Naţional “Petru Rareş”.

Alături de candidatul USL a fost colegul de alianţă politică şi totodată de campanie, Tiberius Brădăţan, intrat în lupta electorală pentru un fotoliu de senator, dar şi prieteni şi copreşedintele USL Suceava, Cătălin Nechifor.

“Am votat pentru demnitate, pentru linişte şi pentru ca poporul român să fie reprezentat cu adevărat de oameni care să redea mândria unui popor pe următorii patru ani. Sunt convins că vremea de afară şi această zăpadă nu va împiedica sucevenii să iasă la vot, iar poporul român va da dovadă de forţă pentru că au existat Siberii cu adevărat mult mai rele în buzunarele şi în sufletele noastre timp de patru ani”, a declarat Alexandru Băişanu la ieşirea de la urne.

Vezi cu ce gânduri a mers la urne Alexandru Băişanu, la alegerile parlamenare din 2008:

https://www.newsbucovina.ro/actualitate/22983/ex-prefectul-judetului-joaca-tare-cartea-familiei-video1014


Intră acum și în grupul de