Deputatul PSD Eugen Bejinariu multumeste alegatorilor, autorităţilor locale şi echipei de campanie


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu, reales duminică pentru un nou mandat de deputat în colegiul 8 Siret, a ţinut să mulţumească alegătorilor, autorităţilor locale din colegiu, dar şi echipei sale de campanie electorală.

„În dimineaţa în care s-a încheiat numărătoarea voturilor în colegiul 8 Suceava vreau să adresez personal mulţumiri tuturor cetăţenilor care şi-au exprimat opţiunea prin vot, oricare ar fi fost aceasta”, a arătat Bejinariu.

El a ţinut să mulţumească locuitorilor din Siret, Dumbrăveni, Siminicea, Hânţeşti, Zvoriştea, Zamostea, Bălcăuţi, Şerbăuţi, Grăniceşti, Dorneşti, Calafindeşti, Muşeniţa, Frătăuţii Noi, Grămeşti, pentru votul pe care i l-au acordat şi i-a asigurat că va fi la fel de preocupat şi activ cum a fost în precedentele două mandate pe care alegătorii i le-au încredinţat.

„Mulţumesc de asemenea primarilor din aceste oraşe şi comune, viceprimarilor şi tuturor celor alături de care am format o echipă eficientă de-a lungul timpului, în interesul cetăţenilor şi pentru un bine comun al sucevenilor”, a subliniat Eugen Bejinariu.

El a mulţumit totodată echipei care i-a însoţit paşii în campania electorală, tinerilor care s-au adaugat voluntar şi entuziast, dar şi colegilor din USL Suceava.

„Aşa cum spune sloganul campaniei pe care am desfăşurat-o, “faptele sunt politica mea” şi peste patru ani voi veni din nou în faţa alegatorilor pentru a valida împlinirea promisiunilor făcute în această campanie”, a subliniat deputatul PSD Eugen Bejinariu care le transmite tutoror gânduri bune şi recunoştinţă.


Intră acum și în grupul de