Sanda-Maria Ardeleanu: „Ii felicit pe toti colegii mei invingatori si ii asigur ca vor avea in mine un partener activ in implinirea vointei sucevenilor”


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu, reales duminică pentru al doilea mandat consecutiv în colegiul 1 Suceava, a ţinut să mulţumească alegătorilor, dar şi familiei, prietenilor și staff-ului de campanie.

Parlamentarul democrat-liberal a ţinut totodată să-şi felicite toţi colegii învingători, pe care îi asigură că vor găsi în ea “un partener activ în implinirea voinței sucevenilor”.

“Fac parte din echipa de parlamentari ARD care va reprezenta Suceava în Parlamentul României, alături de senatorul Gheorghe Flutur și deputatul Ioan Balan. E firesc să fiu fericită că am reușit să obțin, cu ajutorul celor 7.472 de voturi ale sucevenilor, un al doilea mandat de deputat.

Le mulțumesc celor care m-au votat și mi-au dat această nouă șansă de a-i reprezenta, alături de putere, într-o voce a opoziției în Parlament. Le mulțumesc și sucevenilor care, chiar dacă nu m-au votat, au mari așteptări de la mine și promit să mă străduiesc să nu-i dezamăgesc, așa cum am facut-o și până acum.

Îi felicit pe toti colegii mei învingători și îi asigur că vor avea în mine un partener activ în implinirea voinței sucevenilor.

Aș vrea să le mulțumesc în mod special celor câțiva foarte apropiați, familiei, prietenilor și staff-ului de campanie fără de care nu aș fi putut traversa o campanie grea, dar care mi-a permis să-mi prezint realizările și să-mi conturez programul. Le mulțumesc și sucevenilor cu care m-am întâlnit direct în campanie și precampanie pentru dialogul viu și sincer, pentru idei și proiecte”, a scris Sanda-Maria Ardeleanu pe blogul personal.


Intră acum și în grupul de