Ioan Balan: „Sunt de acord ca in partid trebuie facuta o analiza privind rezultatul alegerilor. Sa pornim de la organizatiile judetene”


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan, reales duminică pentru un nou mandat în Colegiul 2 Suceava, a declarat marţi că rezultatul politic naţional al PDL este o sumă a rezultatelor obţinute de fiecare organizaţie judeţeană.

Bălan, care este şi secretarul general adjunct al PDL, consideră că analiza din partid privind rezultatul alegerilor va trebui făcută începând cu organizaţiile judeţene. „Sunt de acord că în partid trebuie să fie o analiză. Să pornim de la organizaţiile judeţene. Să vedem ce contribuţie a avut fiecare organizaţie judeţeană la scorul naţional. Acolo unde chiar dacă sunt personalităţi puternice s-au consumat bateriile, problema nu stă în persoane, ci în management politic”, a spus secretarul general adjunct al PDL.

Ioan Bălan a câştigat un nou mandat de deputat în colegiul 2 Suceava după ce a obţinut mai multe voturi decât contracandidatul său de la USL, liderul PC Suceava, Paul Rusu.


Intră acum și în grupul de