Alexandru Baisanu isi doreste sa activeze intr-o comisie parlamentara in care sa poata da randament maxim (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

alexandru baisanuProaspăt câştigător al unui fotoliu de deputat în Parlamentul României, şeful liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, îşi doreşte să ducă la îndeplinire toate proiectele propuse sucevenilor în campania electorală, dar mai ales să activeze într-o comisie de specialitate în care să poată da  randament maxim.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, a afirmat că vrea să activeze într-o comisie a cărei activitate o cunoaşte oferind totodată şi patru exemple în acest sens.

„Vizez ca orice om normal să activez într-o comisie care îmi este aproape, pe care o cunosc şi în care pot da randament maxim. E vorba de pregătirea pe care o am şi experienţa pe care am acumulat-o şi ca exemplu aş putea să vă dau Comisia de administraţie, Comisia pentru învăţământ şi cultură, Comisia pentru muncă sau cea pentru politică externă. Acestea patru ar fi comisiile care nu m-ar obliga să fac eforturi supraomeneşti pentru a înţelege mecanismele prin care se desfăşoară”, a declarat Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de