Acasă Politica Deputatul Alexandru Baisanu, vicepresedinte al Comisiei pentru invatamant, stiinta, tineret si sport

Deputatul Alexandru Baisanu, vicepresedinte al Comisiei pentru invatamant, stiinta, tineret si sport


Intră acum și în grupul de

În urma negocierilor din USL, preşedintele PNL Suceava, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, a fost ales să ocupe funcţia de vicepreşedinte al Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport, informează Biroul de Presă al PNL Suceava.

alexandru baisanu 2.JPGParlamentarul liberal a declarat în urmă cu o săptămână că şi-a dori să activeze  într-o comisie de specialitate în care să poată da  randament maxim,  oferind totodată şi patru exemple în acest sens. „Vizez ca orice om normal să activez într-o comisie care îmi este aproape, pe care o cunosc şi în care pot da randament maxim. E vorba de pregătirea pe care o am şi experienţa pe care am acumulat-o şi ca exemplu aş putea să vă dau Comisia de administraţie, Comisia pentru învăţământ şi cultură, Comisia pentru muncă sau cea pentru politică externă. Acestea patru ar fi comisiile care nu m-ar obliga să fac eforturi supraomeneşti pentru a înţelege mecanismele prin care se desfăşoară”, a spus Alexandru Băişanu, într-o conferinţă de presă.



Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a câştigat colegiul 1 Suceava pentru Camera Deputaţilor, cu 61,22 la sută din voturi.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version