Numire controversata a PNL Suceava la Ministerul Apelor si Padurilor


Intră acum și în grupul de
”Partidul Național Liberal filiala Suceava are plăcerea să vă informeze că în urma negocierilor atât din interiorul partidului, cât și din cadrul alianței USL a obținut un post de secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului și Pădurilor, în persoana lui Puiu Gelu.”

In felul acesta suna anuntul pe care organizația judeteneana Suceava a PNL l-a postat pe pagina oficiala de pe Facebook, in cursul serii de luni.

Conducerea PNL a validat, luni, noile propuneri pentru funcţiile de secretar de stat în noul guvern al USL, fiind desemnate 11 persoane printre care Puiu Gelu la Ministerul Apelor, Pădurilor și Pisciculturii .

Premierul Victor Ponta urmeaza sa semneze in cursul saptamanii numirile dupa ce Guvernul va aproba miercuri hotararile privind organizarea ministerelor.

Puiu Gelu este inginer silvic şi face parte dintr-o familie influentă din Câmpulung Moldovenesc. Tatăl său a fost director la Fabrica de Cherestea Moldoviţa, fiind inculpat într-un dosar penal alături de Omar Hayssam. Puteti citi mai multe pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2008-03-13/Procurorii-din-Campulung-acuzati-ca-au-musamalizat-un-dosar .

De altfel, Puiu Gelu a fost preferatul PDL Suceava pentru functia de sef de ocol la Frasin, pe care a ocupat-o din 2010, dar la care a renuntat cand fostul tittular al postului, prefectul Sorin Popescu, a fost schimbat din functie.


Intră acum și în grupul de