S-a gasit contracandidat serios pentru Alexandru BAISANU. Vezi cine vrea sa devina liderul PNL Suceava!


Intră acum și în grupul de

Primarul orasului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, intentioneaza sa candideze la funcția de presedinte al organizației județene a PNL Suceava, potrivit unor surse din partid. Ursaciuc și-ar fi anuntat intentia de a prelua organizația PNL Suceava la finalul ședinței de vineri a Biroului Permanent Județean al PNL, unde s-a votat pentru susținerea unui consilier județean liberal la funcția de vicepreședinte al CJ Suceava.

 

În aceasta ședință candidatul susținut de Marius Ursaciuc, Raul Rotaru, a pierdut in fața lui Ilie Niță, susținut de gruparea lui Alexandru Băișanu, actual președinte al organizației județene a PNL, la doar 2 voturi, scorul fiind de 13 la 11.

 ursaciuc si baisanu

Această situație l-a indignat pe Marius Ursaciuc, care, a ”amenințat” că va candida la șefia PNL Suceava, la prima Conferință Județeană de Alegeri.

 

De remarcat este că pentru prima dată de cand e in PNL, Marius Ursaciuc vizează funcția de președinte al organizației județene, după ce în ultimii 8 ani au existat grupări în partid care i-au cerut insistent să preia șefia partidului, nemulțumiti de modul cum a fost condusă organizația de președinții care s-au perindat în această perioadă.

 

Situația din PNL Suceava devine din ce in ce mai tensionată, în condițiile în care seful organizației din Câmpulung Moldovenesc, Niculai Vranău a anunțat că se autosuspendă din funcție.

 


Intră acum și în grupul de