S-a gasit contracandidat serios pentru Alexandru BAISANU. Vezi cine vrea sa devina liderul PNL Suceava!

Primarul orasului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, intentioneaza sa candideze la funcția de presedinte al organizației județene a PNL Suceava, potrivit unor surse din partid. Ursaciuc și-ar fi anuntat intentia de a prelua organizația PNL Suceava la finalul ședinței de vineri a Biroului Permanent Județean al PNL, unde s-a votat pentru susținerea unui consilier județean liberal la funcția de vicepreședinte al CJ Suceava.

 

În aceasta ședință candidatul susținut de Marius Ursaciuc, Raul Rotaru, a pierdut in fața lui Ilie Niță, susținut de gruparea lui Alexandru Băișanu, actual președinte al organizației județene a PNL, la doar 2 voturi, scorul fiind de 13 la 11.

 ursaciuc si baisanu

Această situație l-a indignat pe Marius Ursaciuc, care, a ”amenințat” că va candida la șefia PNL Suceava, la prima Conferință Județeană de Alegeri.

 

De remarcat este că pentru prima dată de cand e in PNL, Marius Ursaciuc vizează funcția de președinte al organizației județene, după ce în ultimii 8 ani au existat grupări în partid care i-au cerut insistent să preia șefia partidului, nemulțumiti de modul cum a fost condusă organizația de președinții care s-au perindat în această perioadă.

 

Situația din PNL Suceava devine din ce in ce mai tensionată, în condițiile în care seful organizației din Câmpulung Moldovenesc, Niculai Vranău a anunțat că se autosuspendă din funcție.