Deputatul CEZAR CIOATĂ a plecat din PPDD Suceava. Partidul mai are un singur parlamentar in judet


Intră acum și în grupul de

Deputatul PPDD de Suceava, Cezar Cioată, ales deputat în colegiul electoral nr. 9 din judeţul Suceava a anunţat, luni, că a trecut la Partidul Conservator urmând să activeze în continuare, în Parlament, în acest grup politic.

Cezar Cioată a făcut anunţul în plenul Camerei Deputaţilor.

Liderul de grup al Partidului Conservator din Camera Deputaţilor, Bogdan Ciucă, a declarat că de luni Cezar Cioată este membru al PC.

cezar cioata

El a apreciat că faptul că în colegiul nr. 9 vor fi doi deputaţi din Alianţa de Centru-Dreapta va face ca cei doi să colaboreze mai bine.

Cezar Cioată a fost ales deputat în acelaşi colegiu care a fost câştigat cu peste 60 % din voturi de deputatul Dumitru Pardău, care a candidat pe lista USL din partea PNL.

Partidul Conservator şi PNL formează Alianţa de Centru Dreapta, parte din USL.

Cezar Cioată a avertizat în ultima perioadă că va părăsi partidul dacă organizaţia PPDD Suceava nu va fi organizată pe baze statutare şi l-a acuzat pe actualul preşedinte interimar al PPDD Suceava, Traian Tudor, de conducere discreţionară.

Cezar Cioată a fost membru PSD, dar în 2012 a candidat la alegerile locale şi cele parlamentare din partea PPDD.

Surse din PNL Suceava susţin că şi conducerea organizaţiei liberale a încercat negocieri cu Cioată pentru ca acesta să se înscrie în PNL, dar până la urmă acesta a ales Partidul Conservator.

Prin plecarea lui Cioată la PC, organizația de la Suceava a PPDD a rămas cu un singur parlamentar, senatorul Steliana V. Miron, care însă este foarte posibil să îl urmeze pe Cioată cei doi făcând echipă unită atunci când au candidat și reușit la alegerile generale din decembrie 2012.

baisanu, miron si cioata


Intră acum și în grupul de