Flutur sustine ca votul USL de la Legea Bugetului „blocheaza dezvoltarea judetului”


Intră acum și în grupul de

flutur 3-2013

Liderul județean al opozitiei sucevene, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că votul USL din Parlamentul României, de la Legea Bugetului, prin care au fost refuzate județului amendamentele susținute de opoziție reprezintă de fapt ”condamnarea Sucevei la subdezvoltare”.

Flutur a spus că printre amendamentele refuzate Sucevei se aflau si cele care vizează continuarea unor proiecte ce se află în diverse stadii de realizare. Senatorul sucevean a precizat ca s-a refuzat alocarea de fonduri pentru continuarea șoselei de centură care face legătura între Ipotești si Salcea, iar finalizarea șoselei de centură a Sucevei este trecută ca urmând a fi finalizată abia în anul 2016.

”Iată care este adevărul: judetului i s-au refuzat bani pentru Spitalul din Fălticeni, pentru finalizarea Pârtiei de la Câmpulung Moldovenesc, pentru modernizarea drumului care leagă Suceava de Botoșani si pentru continuarea introducerii cadastrului gratuit”, a spus Gheorghe Flutur.

El a mai explicat că printre primele 10 ”cele mai dureroase amendamente care au fost refuzate Sucevei prin votul celor de la USL” se numără și fondurile pentru anveloparea blocurilor din municipiul Suceava, pentru amenajarea luncii rîului Suceava, între Burdujeni si Itcani, pentru finalizarea Centrului Cultural BUCOVINA, pentru Sala Polivalentă si realizarea unei legaturi moderne intre Vatra Dornei si Brosteni.

”Sunt îngrijorat de situația aceasta în condițiile în care nu era nevoie de multe fonduri pentru finalizarea proiectelor. Este vorba in realitate de ignoranță și rea-voință și prin votul lor, cei din USL blochează dezvoltarea judetului pentru ani buni”, a concluzionat senatorul Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de