Ardeleanu: “USL a spus NU dezvoltarii Sucevei”


Intră acum și în grupul de

Amendamentele depuse la Proiectul Legii Bugetului pe anul 2013 au fost respinse “cu sânge rece” de parlamentarii Puterii, “în cadrul unei dezbateri care s-a derulat fast-forward, fără a se ține cont de nevoile comunității pentru care au fost făcute”, susţine deputatul PDL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu.

“Am susținut în plenul Parlamentului amendamente care priveau obiective de investiții din întreg județul Suceava. Printre acestea s-au aflat și cele venite direct de la sucevenii cu care m-am întâlnit în timpul campaniei electorale. Este vorba despre: ruta ocolitoare a municipiului Suceava, construcția Sălii Polivalente, finalizarea Centrului Cultural Bucovina, asfaltarea străzilor Mihail Sadoveanu și Stefan O. Iosif, realizarea unei piste pentru biciclete pe traseul str. Mihail Sadoveanu – Str. Dealului – str. Cernăuți, izolarea termică a blocurilor, mansardarea Școlii nr.8,amanajarea unor parcări de reședință, înființarea unui centru de recuperare și nu numai. Toate însemnau un pas înainte către civilizație, siguranță și condiții mai bune pentru locuitorii unui oraș pe care ni-l dorim capitala unei viitoare regiuni europene.

Sanda Maria Ardeleanu

Pentru aceste obiective de investiții trebuie să găsim acum alte soluții. De aceea, funcționalitatea Legii Parteneriatului Public-Privat reprezintă una dintre prioritățile legislative ale parlamentarilor PDL. Cred că această lege reprezintă una din cele mai bune soluții pentru o parte a investițiilor de care avem nevoie și la Suceava. Aș vrea să amintesc că Proiectul Legii Parteneriatului Public-Privat îi are, printre alții, ca inițiator pe fostul senator PDL de Suceava, Sorin Fodoreanu”, a scris parlamentarul democrat-liberal într-o postare pe blogul personal.


Intră acum și în grupul de