Blaga la Suceava: „Am convingerea ca voi fi presedintele unui PDL unit. Vreau un PDL puternic” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

vasile blaga

Vasile Blaga: “Am decis sa lansam oficial programul de la Suceava pentru ca suntem in fata unor oameni harnici, care nu vor nimic gratis de la stat. Suceava e condusa de Flutur, cu care am inceput constructia a ceea ce a fost Dreptate si Adevar, care a facut foarte mult bine Romaniei. Avem o organizatie puternica care iubeste Suceava. Cine credea ca Flutur poate pierde CJ dupa ce a adus peste un miliard de euro? Atatia bani nu vor aduce 20 de guverne USL la Suceava. Sper sa avem o dezbatere interna sanatoasa pentru partid si sa ne putem da <<Buna ziua>> si dupa 23 martie. E viata si dupa 23 martie.

Am convingerea ca voi fi presedintele unui PDL unit. Vreau un PDL puternic. Ne propunem sa castigam viitoarele alegeri generale, dar mai avem anul 2014. Un partid puternic se bazeaza pe valori, pe care nu mi le schimb de la luna la luna sau de la an la an. Valorile noastre sunt dreptatea si libertatea. Unii au fost mai liberi ca altii, criticau Guvernul Boc imediat dupa ce acesta castigase presedintia PDL. PDL nu e proprietatea nimanui. Un partid e puternic daca se bazeaza doar pe rezerva lui de cadre, nu adusi cu japca de pe strada. 90% din deconcentrate nu mai sunt cu noi acum. Oare e bine?

Se cred azi Ponta si ai lui pe cai mari. Dar oare premierul bulgar, acum 3 zile, nu tot asa gandea? Vin facturile. USL degeaba amana masurile, o tot dau dupa copac, vine Vosganian si da oameni afara si apoi Ponta ca nu ii da. Pana la urma, ii vor da. La fel ca impozitele si taxele. Asta e omul. Nu imi permit sa impart romanii in buni si rai cum face Ponta. Zilnic, le da cate ceva, cate o taxa. Daca iti trece prin cap sa ai mai mult de doua vaci, iti ia milionul. Daca ai 3 hectare esti chiabur, daca poti castiga dintr-un solar, dai 85 de milioane pe hectar. Dreapta inseamna milioane de romani care platesc la stat. Ma angajez sa construim impreuna cu dvs o noua echipa de conducere a PDL. Nu numiti, ci merituosi, ma bazez pe dvs.

Prea ne-am razboit cu toata lumea, trebuie sa ne imbunatatim si relatia cu mass-media. Poate ca ar trebui sa invatam multe din disputa cu presa.

Moldova nu poate fi toata regiune. Nu puteti ramane 4 milioane de oameni, cea mai saraca regiune. De ce romanii nu invata decat pe pielea lor? Ne-au tradat si o parte din aliatii creati, facuti, e vorba de UNPR. Nu as da toata vina pe ei, cat pe noi. Nu eu am negociat cu aceia intrarea in BPN in 2011. Unul din principalele motive pentru care am pierdut a fost ca cei care au primit functii au devenit aroganti. Sa mergem impreuna si sa reconstruim partidul.”


Intră acum și în grupul de