Galan: „Olarean ar fi dorit sa conduca municipiul Radauti dupa bunul plac, fara CL si fara functionari publici” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, Constantin Galan, este de părere că actualul edil-şef al municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, nu este un primar pentru localitate, ci mai degrabă o problemă.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi, Galan a afirmat că Aurel Olărean aduce localităţii numai deservicii în loc să găsească soluţii de rezolvare a problemelor existente în comunitate şi că tratează Primăria ca pe un SRL personal. „Aurel Olărean ar fi dorit să conducă municipiul Rădăuţi după bunul plac, fără Consiliu Local şi fără funcţionari publici”, a declarat deputatul liberal.

Potrivit lui Constantin Galan, Consiliul Local Rădăuţi funcţionează cu trei membri mai puţin deoarece Olărean refuză să iniţieze proiectele necesare pentru validarea consilierilor din partea USL care trebuie să-i înlocuiască pe cei care au părăsit deliberativul local după alegerile generale din toamna anului 2012. „Legea prevede că numai primarul poate iniţia astfel de proiecte, dar el a promis că atât timp cât va fi edilul şef al localităţii, nu va face acest lucru şi se pare că se ţine de cuvânt”, a conchis Galan.


Intră acum și în grupul de