Alegeri fara miza si cu sala pe jumătate goala la PSD Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Senatorul de Fălticeni, Ovidiu Donţu, a fost reales, sâmbătă, cu unanimitate și cu vot deschis, preşedinte al organizaţiei municipale PSD Suceava, el fiind de altfel singurul candidat înscris pentru această funcţie, pe care o va ocupa pentru a doua oară consecutiv.

Ovidiu Donţu, care deţine funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale PSD Suceava din decembrie 2011, a spus în fața delegaților prezenți la Adunarea de alegeri a organizației municipale, care s-a desfășurat în sala mare a Casei Cuturii din Suceava (sală care a fost mai bine de jumătate goală- n.n.) că în mandatul său organizaţia a obţinut cele mai bune rezultate în alegerile locale şi că a avut o contribuţie importantă şi la câştigarea preşedinţiei CJ Suceava de candidatul PSD, Cătălin Nechifor.

El a mai arătat că la alegerile parlamentare candidaţii USL au obţinut rezultate bune în colegiul de deputat, care a fost câştigat de liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu şi că a câştigat şi cele mai multe voturi în colegiul de Senat, cu medicul Tiberius Brădăţan, dar că din cauza „legii strâmbe” candidatul ARD, Gheorghe Flutur a obţinut mandatul de senator.

Ovidiu Dontu nu a făcut incă nici un fel de referire la rezultatele din cadrul Colegiului 2 pentru Camera Deputaților, acolo unde PDL-istul Ioan Bălan a fost singurul deputat democrat-liberal din țară care și-a câștigat colegiul.

Ovidiu Donţu l-a propus pe Tiberius Brădăţan pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei municipale PSD Suceava, acesta fiind votat în unaniminate în această funcţie.

Preşedintele organizaţiei municipale PSD Suceava a mai declarat că proiectul său de înfiinţare a unui parc industrial în municipiul Suceava este pe drumul cel bun şi a anunţat că a depus la Senat, alături de alţi senatori, o iniţiativă legislativă privind parcurile industriale, care conţine un ansamblu de facilităţi care să ofere locuri de muncă.

Ovidiu Donţu a fost ales senator în colegiul Fălticeni în urma alegerilor parlamentare din decembrie 2012.


Intră acum și în grupul de