Elena UDREA ataca USL cu toate puterile (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, sâmbătă seara, la Suceava, că guvernarea PDL a fost o guvernare responsabilă, ce a schimbat faţa României, iar actuala guvernare USL nu este în stare, nu numai  să văruiască, ci nici măcar să taie panglici la toate proiectele iniţiate de fostul partid de guvernamânt. .

Elena Udrea a fost prezentă sâmbătă seara, la Suceava, în sala mică a Casei Culturii unde şi-a prezentat, în faţa a peste 250 de membri si simpatizanti ai PDL Suceava,  moţiunea cu care candidează la funcţia de preşedinte al PDL la Convenţia Naţională din 23 martie.

Ea a arătat că guvernarea PDL a construit în România cât nu au construit în ţară toate guvernările de după 1989.

„O guvernare care a lăsat în urmă atât de multe proiecte încât guvernul USL, nu că nu este în stare să zugrăvească ce am construit noi, nu e în stare nici măcar să taie panglici la toate proiectele pe care le-am început”, a spus Elena Udrea care a precizat că guvernarea PDL îi face pe toţi membrii de partid să stea cu capul sus în faţa oamenilor.

Parlamentarul, care a fost ministru al dezvoltării si Turismului in guvernele BOC, a mai spus că în curând oamenii vor înţelege că au dat credit cui nu trebuia şi că s-au bazat pe USL că le va fi mai bine, dar că le este din ce în ce mai greu şi că vor căuta o alternativă care trebuie să fie PDL.

Ea a arătat că nu este suficient ca PDL să fie în opoziţie ca să crească în opţiunile electoratului şi că este nevoie ca în fiecare zi să arate electoratului greşelile guvenării USL.

„Din nou, România astăzi este pe primul loc în Uniunea Europeană la rata inflaţiei. A fost în ianuarie 5,9 %, în februarie 4,8%. E prima ţară cu cea mai mare inflaţie din UE. Asta înseamnă o viaţă mai scumpă, preţuri mai mari pentru români”, a mai spus Elena Udrea.

Ea a mai declarat că în fiecare zi se pierd locuri de muncă şi că USL a promis un milion de locuri de muncă, dar între timp au apărut o sută de mii de noi şomeri.

„Cine sancţionează abuzurile şi incompetenţa acestei guvernări, cine le vorbeşte românilor astăzi despre ceea ce se întâmplă rău sub ocupaţia USL. Dacă nu o facem noi, dacă nu suntem noi partidul de opoziţie care să apere românii, chiar şi pe cei care s-au lăsat păcăliţi de cei din USL, o vor face alţii”, a spus Udrea.

Ea a arătat că PDL riscă să piardă principalul loc de partid de opoziţie şi riscă să nu fie nici principalul partid de centru-dreapta, precizând că s-a înfiinţat o alianţă nouă de centru dreapta între Forţa Civică şi PNŢCD.

„Orice proiect politic major de centru dreapta trebuie să se construiască în jurul PDL”, a conchis Elena Udrea, care le-a cerut delegatilor la Conventia din 23 martie sa o voteze pentru a putea crea ”Noul PDL”.


Intră acum și în grupul de