Femeile liberale din Suceava, premiate pentru derularea programelor de educatie


Intră acum și în grupul de

mostoflei, teodorovici, serediuc

Organizaţia Judeţeană a Femeilor Liberale Suceava a fost premiată, sâmbătă, în cadrul Galei Femeilor Liberale, pentru derularea programelor de educație și pentru organizarea dezbaterilor publice despre clasa pregătitoare.

Aflată la a doua ediţie, Gala Femeilor Liberale a avut loc la Teatrul Constantin Nottara din București, la eveniment participând peste 340 de de femei liberale din organizaţiile din toată țara. Potrivit preşedintelui OFL Suceava, Cristina Teodorovici, Gala Organizaţiei Femeilor Liberale este un eveniment în care sunt evidenţiate filialele merituoase şi sunt premiate organizațiile care au promovat femei in calitate de alese locale si parlamentare. „Manifestarea marchează încheierea unui an de muncă și de proiecte derulate de către femeile liberale. Sunt premiate rezultatele obținute în urma  străduinței şi eforturilor de peste an ale doamnelor liberale. 2012 a fost un an cu mare încărcătură politică, iar femeile liberale au fost angajate în trei campanii electorale importante”, a declarat Teodorovici.

OFL (1)

 La Gală au participat, alături de doamnele care au reprezentant organizațiile OFL din toată țara, și mulți lideri ai PNL: Crin Antonescu, președinte PNL, Norica Nicolai, vicepreședinte PNL, Varujan Vosganian, Eugen Nicolăescu, Adina Vălean, Viorica și Mircea Ionescu Quintus.

OFL (3)


Intră acum și în grupul de