Baisanu ii solicita primarului Sucevei sa redeschida gradinita din spatele magazinului Bucovina (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, i-a solicitat edilului şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, să depună toate eforturile necesare pentru ca grădiniţa care funcţiona în urmă cu doi ani în spatele Complexului Comercial „Bucovina” să se redeschidă.

Imobilul, unul aflat pe lista clădirilor de patrimoniu, a fost închis încă din 2011 în ideea efectuării unor lucrări de reparaţii şi modernizare urmând ca apoi să intre în utilizarea Organizaţiei Municipale a PDL, lucru la care până la urmă s-a renunţat.

„Dacă este să aleg între grădiniţă şi un partid politic, darămite PDL, întotdeauna am să aleg grădiniţa, adică sub nici o formă noi liberalii nu suntem de acord şi îi transmitem primarului Ion Lungu să-şi ia gândul că acolo se va face vreodată sediu de partid”, a declarat Alexandru Băişanu.

În momentul de faţă, clădirea este în paragină, a fost abandonată pur şi simplu fără ca lucrările să fie continuate sau să i se găsească o utilizare, fiind denumită de liderul PNL Suceava „un loc pentru fantome ce are o imagine asemănătoare cu centrul municipiului acoperit de acel gri sovietic, acel cenuşiu comunist”.

Deputatul PNL de Suceava a mai adăugat că îi solicită primarului oraşului să găsească soluţiile necesare pentru ca acea clădire să redevină cât mai curând posibil o grădiniţă pentru că sunt prea puţine unităţi educaţionale de acest gen în municipiu pentru a ne permite să desfiinţăm una.

„Noi nu avem grădiniţe suficiente pentru copiii din municipiu şi ne putem permite să desfiinţăm una? Iată, am dat în jur de 24 de miliarde de lei vechi la biserici şi mă întreb acum câte grădiniţe puteam face cu aceşti bani”, a conchis Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de