Luhan se gandeste sa candideze la o functie de vicepresedinte al PDL


Intră acum și în grupul de

Eurodeputatul PDL de Suceava, Petru Luhan, a declarat că are în vedere o candidatură pentru o funcţie de vicepreşedinte al PDL, în condiţiile în care preşedintele partidului, Vasile Blaga, s-a pronunţat pentru întinerirea echipei de conducere. „Vrea să întinerească echipa de conducere ceea ce va fi un avantaj al PDL în general”, a spus Luhan. El a arătat că ar fi greşit ca PDL doar să aştepte erodarea USL sau ruperea acestei alianţe pentru a creşte în intenţiile de vot şi că partidul urmează să vină cu un program nou, dar şi cu oameni tineri şi credibili. „Mă gândesc să candidez la o funcţie de vicepreşedinte. Nu am luat încă o hotărâre”, a spus Luhan.

petru luhan

Din organizaţia PDL Suceava şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte PDL pentru regiunea nord-est deputatul Ioan Bălan, care este în prezent secretar general adjunct al PDL.

Depunerea candidaturilor pentru funcţii în conducerea PDL se poate face până miercuri.

Colegiul Director Naţional al PDL a convocat pentru 6 aprilie, la Palatul Parlamentului, a Consiliului Naţional de Coordonare în care va fi aleasă noua conducere a partidului. La CNC vor fi aleşi prim-vicepreşedinţii, vicepreşedinţii, secretarul general, secretarii executivi ai partidului, membrii Comisiei de integritare, litigii şi statut şi cei ai Comisiei de revizie şi control.


Intră acum și în grupul de