Alexandru Baisanu il acuza pe premierul Victor Ponta de duplicitate (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, Alexandru Băişanu, care este şi liderul liberalilor suceveni, îl acuză pe primul ministru al româniei, Victor Ponta, liderul social – democraţilor că este duplicitar şi că din interese de partid s-au uitat promisiunile făcute la încheierea alianţei iar acum a făcut ”pactul cu diavolul”.

 

Băişanu a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă că în momentul înfiinţării USL, social-democraţii au jurat cu mâna pe Biblie că vor respecta cetăţeanul României şi nu vor opri sub nicio formă lupta împotriva hoţiei şi a corupţiei iar acum lucrurile s-au schimbat total.

 

„Astăzi vedem că domnul Ponta şi PSD-ul, în numele unei aşa-zise, preconizate linişti în interiorul României şi a unui echilibru, al unui viitor aşezat pentru România, face pactul cu diavolul” a declarat Alexandru Băişanu făcând referire la preşedintele ţării, Traian Băsescu.

 

Şeful liberalilor suceveni a mai adăugat că în astfel de momente se simte mândru că este liberal şi că preşedintele PNL-ului, Crin Antonescu, a luat hotărârea de a rămâne constant în parteneriatul cu cetăţenii ţării şi este profund dezamăgit de coabitarea PSD-ului cu Traian Băsescu.

 

„E normal ca atunci când baţi palma cu partenerul tău în momente critice să nu uiţi lucrul acesta nici atunci când ai ajuns pe cai mari şi ai senzaţia că jurămintele de atunci nu mai corespund cu noua realitate în care tu ai devenit foarte puternic. Oamenii de onoare nu fac greşeli de genul acesta” a mai adăugat Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de