Acasă Politica S-a lansat Organizatia Jud. Suceava a Partidului Alianta pentru Lege si Ordine...

S-a lansat Organizatia Jud. Suceava a Partidului Alianta pentru Lege si Ordine (ALO)


Intră acum și în grupul de

ALO Suceava

Miercuri, s-a lansat la Suceava partidul Alianta Lege si Ordine (ALO), in prezenta presedintelui Gheorghe Dinu si a mai multor membri din conducerea centrala a ALO.



Gheorghe Dinu, presedintele ALO:

“La Suceava are loc un eveniment istoric pentru ca lansam organizatia judeteana a ALO. Partidul este in curs de infiintare. Din decembrie 2012, au venit alaturi de noi Asociatia Coleneilor in Rezerva, care are peste 20.000 de membri. Intr-o luna, am pus pe picioare in 13 judete organizatiile pe care ne bazam. Ritmul este alert si serios si il vom sustine mai departe.

O tara nu poate sta 4 ani la putere cu PSD fara masuri liberale sau 4 ani cu PNL la putere fara sa adopte masuri social-democrate. Vrem sa implementam a treia cale. Credem ca a patra putere in stat trebuie sa devina puterea intelectualilor.

Nu vom primi in ALO fosti ministri. Pot afirma despre ei ca au fost incompetenti. Toate domeniile fundamentale ale tarii sunt la pamant si nu vrem incompetenti. Suntem o constructie de centru dreapta si primul test vor fi alegerile parlamentare, unde vom candida siguri, fara nici o alianta. Ne pare rau pentru PDL ca au pierdut, dar sa stiti ca in toamna, USL va fi in picaj total.

Presedintele Organizatiei Judetene ALO Suceava este Florin Radasanu, iar presedintele Organizatiei Municipale este Liliana Nistor.

Am construit pana acum in Romania doua servicii secrete care functioneaza foarte bine. Ma amuza disidenta din PNL a lui Tariceanu, mai ales ca e un partid aflat la putere. Sigur nu vom primi acest grup in ALO daca vor pleca din PNL. PDL e in cadere libera indiferent ce mai face. Celelalte variante pe centru dreapta, FC, Alianta Dreptate si Adevar sunt sortite esecului. Oamenii asteapta o forta noua. Daca celelate constructii sunt facute de politicieni vechi, la ALO venim direct din productie si vrem sa construim ceva palpabil.”

Florin Radasanu, preşedintele Organizatiei Judetene Suceava a ALO:

“Vrem sa aducem un nou val pe piata politicii romanesti. Vom incerca sa nu promitem, sa vorbim mai putin si sa facem mai multe pentru oameni.”


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version