Baisanu: „Pe 8 iunie, vor fi alegeri la nivel judetean in PNL”


Intră acum și în grupul de

Alexandru BaisanuConferinta de presa la sediul PNL Suceava

Alexandru Baisanu, presedintele PNL Suceava

LIVE TEXT:

„Trebuie sa scoatem in evidenta ca la 24 mai 1875, 11 romani au pus bazele PNL condus de I.C. Bratianu. Le multumim inaintasilor nostri liberali si le cerem tuturor liberalilor din judet sa fie mandri de asta si sa faca ce trebuie ca Romania sa aiba un drum ascendent in Europa.

Vor fi manifestari in interiorul partidului, la studenti si tineret. Pe 25, se vor termina alegerile in tot judetul.

Pe 8 iunie vor fi alegeri la nivel judetean in PNL. Nu ne grabim, a fost decizia BPN care a stabilit datele alegerilor pentru toate organizatiile din tara.

Candidaturile la functia de presedinte se depun cu pana la 48 de ore inainte de alegeri. Vom avea o sedinta de BPJ unde vom stabili toate datele tehnice. Personal, mi-am depus de foarte mult timp candidatura. Orice membru poate candida si este chiar invitat sa o faca, atata vreme cat considera ca poate oferi un plus de valoare. Orice competitie e binevenita in PNL. Sedinta va fi la Casa Culturii, cu aproximativ 500 de delegati.

Iata, in sfarsit, ca am reusit sa aducem de la Ministerul de Finante 120 de miliarde pentru plata arieratelor. Nu vor fi pentru plata salariilor restante, ci pentru arierate catre societatea care a vandut carbune si gaz. E un pas inainte si e o suma foarte mare. Chitoiu m-a ascultat si pe mine si PNL si pe Lungu si am reusit.

Facem demersurile necesare si pentru plata salariilor compensatorii la Termica. Important pentru noi si pentru cei care au muncit la Termica e sa isi primeasca banii.

Ilie Nita, vicepresedinte CJ Suceava:

„Am facut un raport cu situatia cimentului primit ca ajutoare care era depozitat la diverse insitutii descentralizate si l-am inaintat presedintelui CJ. Astept ca el sa faca daca doreste publice datele din acest raport.”


Intră acum și în grupul de