Acasă Politica HAOS, PENIBIL si scandaluri in lanț la alegerile din TNL Suceava (VIDEO)

HAOS, PENIBIL si scandaluri in lanț la alegerile din TNL Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

tnl15

După aproximativ 5 ore de la inceperea conferinței județene de alegeri a Tinerilor Liberali suceveni (TNL) delegatia care a venit  de la București să supravegheze evenimentul a luat toate documentele si voturile exprimate și a plecat din sală fără a oferi nici un fel de explicație.



Liberalii suceveni nu știu cine le este președinte după ce la prima numărătoare a voturilor fusese anunțat ca lider ales Viorel Pintea.

După renumărarea voturilor însă, contra-candidatul său, Mihai Moraru (fiul fostului primar din Vatra Dornei, Ioan Moraru) a fost declarat președinte.

În urma scandalului creat în sala mică a Casei Culturii din Suceava, delegația de la București care conducea lucrările a decis să ia toate actele si documentele ședinței si sa plece, lăsându/i practic ”în aer” pe tinerii liberali.

De remarcat că președintele Organizației județene Suceava a PNL, deputatul Al. Băișanu nici nu a foost invitat să ia loc în prezidiu și a fost cel mai aprig contestatar al alegerilor de azi.

La finalul zilei Alexandru Băișanu a declarat ca nu doreste sa faca nici un fel de comentariu dar a spus ca exista filmare cu tot sirul evenimentelor si ca aceasta va ajunge pe masa conducerii centrale a PNL pentru a se decide asupra alegerilor din TNL Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version