Sanda-Maria Ardeleanu, prezenta la Intrunirea Corpului Profesionistilor in Lobby. Vezi ce a declarat deputatul


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, prof.univ.dr. Sanda-Maria Ardeleanu, a participat, marţi, la Întrunirea Corpului Profesioniştilor în Lobby, desfăşurată la Bucureşti. Potrivit parlamentarului democrat-liberal, reuniunea a reprezentat, de fapt, Conferinţa de închidere a unui proiect inedit, dar important pe zona inovaţiei, în încercarea de construire a unui instrument de reglementare care să facă transparentă activitatea de lobby în România.

sanda ardeleanu

La această conferință au luat parte și cei 800 de cursanți-absolvenți ai Academiei de Advocacy. Alături de ei, au fost invitați și politicienii care, în marea lor majoritate, au lăudat ideea existenței unui corp al profesioniștilor în Lobby.

“În intervenția mea, am declarat că toţi suntem atraşi de ideea de lobby, că am practicat lobby-ul într-un anume fel ca Monsieur Jourdain, fără să știm că o facem, și că a sosit momentul să trecem de la „hobby” la „lobby”. Bineînţeles că am menţionat necesitatea reunirii tuturor lobby-iştilor români în ampla dezbatere prilejuită de reorganizarea administrativ-teritorială a României, pentru ca pe masa CONREG-ului să ajungă argumentele şi nu interesele”, arată Sanda-Maria Ardeleanu în cea mai recentă postare de pe blogul său.

ardeleanu 2


Intră acum și în grupul de