Acasă Politica Reprezentantii Comitetului de initiativa pentru infiintarea unei regiuni cu capitala la Suceava...

Reprezentantii Comitetului de initiativa pentru infiintarea unei regiuni cu capitala la Suceava ar putea discuta cu premierul Ponta. Vezi cand


Intră acum și în grupul de

balan 1-2013

 Vicepreşedintele PDL pentru regiunea de Nord Est, deputatul sucevean Ioan Bălan, a declarat marţi că dacă primul ministru Victor Ponta va participa în data de 15 august la hramul Mănăstirii Putna, aşa cum a făcut în ultimii ani, îl va invita pe acesta să discute cu Comitetul de iniţiativă pentru înfiinţarea unei a doua regiuni în zona de Nord Est, cu capitala la Suceava. “În ideea că şi în acest an va fi la fel, încerc să profit de situaţie şi să fac o invitaţie premierului Victor Ponta la o discuţie la care să participe reprezentanţii Comitetului de iniţiativă pentru înfiinţarea celei de-a doua regiuni în zona de nord-est, cu capitala la Suceava”, a spus liderul PDL.



Bălan a precizat că doreşte să-i prezinte premierului Ponta hotărârea luată în consens de toţi participanţii, reprezentanţi ai partidelor din întreg spectrul politic, ai societăţii civile, mediului academic privind sprijinirea acestui proiect de înfiinţare a unei regiuni cu capitala la Suceava. “Sper că sub auspiciile vizitei la Putna şi încărcăturii religioase şi istorice puternice a lui Ştefan cel Mare şi Sfânt, să avem măcar acelaşi rezultat ca celebrul “Nabucodonosor”, adică Radu Mazăre, care a reuşit să forţeze înfiinţarea regiunii Dobrogea”, vicepreşedintele regional al PDL.

Reprezentanţi ai partidelor politice, minorităţilor naţionale şi organizaţiilor neguvernamentale au votat, joi, un Apel pentru susţinerea înfiinţării a unei a doua regiuni în Nord-Estul României, iar senatorul PDL Gheorghe Flutur a fost desemnat să facă lobby în acest sens în Parlament.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version