Femeile democrat-liberale au participat la o scoala de vara in judetul Alba


Intră acum și în grupul de

Organizația de Femei a Partidului Democrat Liberal, în parteneriat cu Institutul de Studii Populare, Centre for European Studies și Fundația Hanns Seidel, a organizat în perioada 23-25 august, la Zlatna, Școala de Vară „Femeile antreprenor”, dedicată dezbaterii problematicii antreprenoriatului din perspectiva femeilor democrat liberale.

Zlatna

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Organizaţia Judeţeană a Femeilor din PDL Suceava, pe parcursul celor trei zile de dezbateri și paneluri a avut loc și ședința Colegiului Director al OFPDL, în cadrul căruia a fost analizată situația din organizațiile locale. Femeile democrat-liberale au luat decizii referitoare la programele de acțiune ce urmează a fi inițiate de OFPDL în perioada imediat următoare și a fost completată componența Biroului Permanent Național al OFPDL.

Totodată, reprezentantele OFPDL au convenit, conform tematicii asumate în cadrul evenimentului de la Zlatna, respectiv „Antreprenoriatul feminin”, demararea procedurilor prin care să se solicite Guvernului aplicarea începând din anul 2014 a măsurilor de relaxare fiscală propuse de PDL: reducerea cotei unice la 12%, reducerea CAS la angajator cu 5 puncte procentuale, creșterea salariului minim la 1.000 de lei și neimpozitarea profitului reinvestit, precum și respectarea legilor în vigoare privind responsabilitatea, transparența și predictibilitatea, deschiderea spre dialoguri constructive cu mediul de afaceri, opoziția și societatea civilă, pentru crearea unui mediu fiscal confortabil dezvoltării, investițiilor și creării de noi locuri de muncă.

În comunicatul OFPDL Suceava se mai precizează că președintele OFPDL, Cristina Trăilă, a solicitat demararea unei analize a tuturor filialelor organizației. „OFPDL are nevoie să înceapă o campanie de cooptare a noi membre, care să fie selectate pe criterii referitoare la onestitate și profesionalism”, a declarat Cristina Trăilă la Şcoala de Vară de la Zlatna.


Intră acum și în grupul de