Nechifor sustine ca in aceasta guvernare se aloca mai multe fonduri pentru investitii decat in anii precedenti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a combătut, marţi, declaraţiile liderului PDL Suceava, Gheorghe Flutur, privind oprirea finanţărilor la proiecte de investiţii, arătând că în ultima perioadă administraţia judeţeană actuală este preocupată de finalizarea unor investiţii începute încă din 1997.

Nechifor a arătat că în acest an, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală s-au alocat în judeţ 13, 8 milioane de lei pentru diverse lucrări de la aducţiuni de apă şi canalizare la drumuri judeţene şi comunale.

El a explicat că acest program, început în anul 1997, are în judeţul Suceava o valoare de investiţie de 177 de milioane de lei, iar până acum, în 17 ani, s-au alocat 112 milioane de lei, în timp ce doar în ultimul an s-au alocat 13,8 milioane de lei, reprezentând 14 la sută din valoarea întregului program.

Nechifor a mai spus că anul trecut, guvernarea PDL nu a alocat nici un leu pentru acest program, iar guvernul condus de Victor Ponta, în câteva luni, a finanţat cu peste patru milioane de lei diversele lucrări.

Preşedintele CJ Suceava a subliniat că prioritatea la finanţare pentru aceste investiţii sunt cele care sunt cât mai aproape de finalizare, astfel încât să se poată deschide noi şantiere.


Intră acum și în grupul de