Acasă Politica TSD Suceava dă peste nas PDL cu podul de la Virvata (VIDEO)

TSD Suceava dă peste nas PDL cu podul de la Virvata (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Podul de la Vîrvata, lucrare a cărei modernizare a fost achitată de actualul lider județean al PDL Suceava, Gheorghe Flutur, în perioada când era șeful Direcției Silvice Suceava, dar neexecutată, a fost marți văruită de tinerii social-democrați suceveni.

Gestul TSD-istilor suceveni survine ca replică la declarațiile făcute la Gura Humorului, de șeful PDL, Vasile Blaga în care spunea că ”USL nu poate vărui cât a făcut Gheirghe Flutur”.



TSD Suceava a anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, că a început acţiunea de „văruire” a investiţiilor lui Gheorghe Flutur, în calitate de director al Direcţiei Silvice Suceava, arătând că în cadrul BPN al PDL care s-a desfăşurat la Gura Humorului, liderul PDL, Vasile Blaga, a lăudat investiţiile pe care Gheorghe Flutur le-a făcut în judeţul Suceava şi afirmat că USL nu vor zugrăvi ce a făcut Flutur în Bucovina şi în Suceava.

TSD Suceava arată că au început „văruirea” podului de la Vârvata pentru a evidenţia declaraţiile mincinoase făcute de unii oameni politici cunoscuţi şi a arăta sucevenilor că o promisiune trebuie şi îndeplinită, nu doar plătită din banii publici.

„Aşadar, domnul Flutur a plătit ceea ce a promis din bani publici, chiar dacă e o plată făcută pentru ceva ce nu  s-a realizat. Ce ar fi de zugrăvit în acest caz? Un pod închipuit de domnul Flutur?”, se mai arată în comunicat.

Totodată se precizează că podul respectiv a fost construit în anul 1928, iar  peste aproximativ 70 de ani, în perioada 1999-2000, când Gheorghe Flutur era director al DS Suceava, „dornic să le vină în ajutor bucovinenilor”, face o investiţie extrem de importantă, în valoare de 1,58 de miliarde de lei, iar în anul 2002, Curtea de Conturi, în urma unui control s-a consemnat prin proces-verbal, că această “investiţie” reprezintă de fapt un prejudiciu de lucrări cu capital neefectuat, dar achitat. „Dacă actualizăm valoarea acestui deserviciu adus sucevenilor, aceasta ar fi peste 6 miliarde de lei vechi”, se mai arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version