Alexandru Baisanu il pune pe deputatul liberal Constantin Galan sa „puna osul la treaba” dupa ce acesta s-a aratat suparat ca nu se vad rezultatele guvernarii USL (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, Constantin Galan, a declarat, duminică, în cadrul Delegaţiei Permanente Teritoriale PNL Suceava că nu se vede nimic după un an de guvernare USL. Galan a spus în cadrul Delegaţiei Permanente Teritoriale PNL Suceava că aştepta multe de la guvernare şi că este oprit pe stradă de oameni care îi spun că nu se cunoaşte că s-a schimbat guvernarea.

„Suntem de un an la guvernare. Voi aţi simţit ceva pentru dumneavoastră?. Eu unul nu am simţit mai nimic. Aşteptat mai multe. Când ceilalţi au venit la guvernare, în 24 de ore şi-au pus oamenii în funcţii. Mă opreşte lumea pe stradă şi mă întreabă că nu se cunoaşte nimic”, a spus deputatul liberal.

El a mai spus că negocierile din judeţ pentru funcţii de conducere ar trebui făcute în interesul celor mulţi şi nu doar pentru interesul unui grup şi a solicitat o transparenţă mai mare în viitor.

Galan a mai declarat că trebuie să se demonstreze că se pot face mai multe pentru oameni, pentru ca aceştia să fie mulţumiţi de actul guvernării.

Răspunzându-i preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a spus că nu poate aplauda un asemenea discurs rostit de un deputat agramat.

„Nu pot aplauda un deputat care face greşeli gramaticale atunci când se exprimă în faţa unei organizaţii inteligente. Dacă oamenii nu au simţit nimic de pe urma muncii dumneavoastră, păi cred că e momentul să puneţi osul la treabă”, a spus Băişanu care a mai remarcat sarcastic că este mai frumos şi mai inteligent decât Galan.

Poziţia adoptată de Galan a fost susţinută şi de primarul PNL al comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron care şi-a exprimat supărarea „pe câţiva domni” care conduc judeţul şi care nu au fost puşi în funcţie de organizaţia PNL Suceava ci de conducerea centrală a partidului.

„Mă refer direct la domnul Chiţoiu. Rog să i se transmită lui Antonescu să mai pună biciul pe câţiva miniştri care sunt acolo datorită nouă. Cred că Antonescu trebuie să fie mai ferm”, a spus Fron.


Intră acum și în grupul de