Acasă Politica Băișanu declara independența PNL Suceava față de Iași (VIDEO)

Băișanu declara independența PNL Suceava față de Iași (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Proaspătul preşedinte reales al organizației județene a PNL Suceava, Alexandru Ștefan Băişanu, a declarat după conferinţa de presă de după  alegeri că organizaţia pe care o conduce a votat sâmbătă pentru independenţa faţă de interesele oricărui alt liberal din ţară sau organizații.

La puțin timp după ce a fost anunțat scorul final Băișanu a spus că liberalii bucovineni nu mai au nevoie de un guru care să le indice unde e clanţa şi vizorul.



Președintele PNL Suceava a spus într-o conferinţă de presă că organizaţia pe care o conduce nu poate fi ”un paşalâc al unuia sau al altuia”.

La cererea unui jurnalist de a explica o afirmaţie din discursul pe care l-a avut în timpul conferinţei de alegeri când a spus că organizaţia va vota independenţa filialei faţă de interesele oricărui alt liberal din ţară, Alexandru Băişanu a precizat că mai mulţi membri ai organizaţiei şi-au exprimat de numeroase ori nemulţumirea privind implicarea unora în activitatea organizaţiei, nemulţumiri pe care el le-a adresat „celor care au considerat organizaţia un paşalâc al unuia sau al altuia”.

El a subliniat că liberalii suceveni vor să-şi promoveze membrii în fucții fără a avea acceptul unor lideri din alte județe. .

„Vrem să ne promovăm noi înşine oamenii, să oferim celor ce au luptat. Nu avem nevoie de un guru de la Iaşi care să dne indice care e clanţa şi care e vizorul. Liberalii bucovineni sunt capabili să se conducă fără ştifturi şi fitile”, a mai spus Alexandru Băişanu.

În timpul conferinţei de alegeri, preşedintele PNL Suceava le-a spus delegaţilor că vor vota şi pentru independenţa organizaţiei faţă de interesele oricărui liberal din ţară.

Această declaraţie a lui Băişanu l-a determinat pe vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian, să remarce că organizaţia PNL Suceava se vrea „o Elveţie a PNL” în care îi şi este frică să candideze.

Vosganian a spus că este ataşat de organizaţia PNL Suceava şi a fost membru „pro-bono” al organizaţiei şi a participat la zbuciumata activitate a acestei organizaţii, exprimându-şi admiraţia pentru cei care au asigura supravieţuirea acesteia.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version