Luhan: „Legislatia la minut facuta de Ponta este un atentat impotriva libertatii de exprimare si a democratiei”


Intră acum și în grupul de

petru luhan

Europarlamentarul PDL de Suceava, Petru Luhan, îl acuză pe premierul Victor Ponta că a introdus un articol abuziv în noul cod al insolvenței, prin care țintește posturile de radio și de televiziune incomode. „Făcută pe genunchi, ordonanța de urgență reprezintă o încălcare gravă a libertății de exprimare și a libertății presei”, susţine eurodeputatul democrat-liberal, într-un comunicat de presă.

Luhan consideră că „libertatea presei este o condiție fundamentală pentru funcționarea unei democrații. Avem nevoie de o nouă lege a insolvenței,  eficientă și modernă, adaptată standardelor Uniunii Europene. O lege care să nu permită abuzuri din partea companiilor, dar nici să fie un abuz împotriva posturilor de radio și de televiziune”, a declarat Petru Luhan.   

Eurodeputatul susține libertatea presei audiovizuale afirmând că „este revoltător caracterul discriminatoriu al noului cod al insolvenței, care lovește un sector cheie în demascarea neregulilor și a corupției și care riscă sa ne trimită înapoi în comunism.”


Intră acum și în grupul de