Orest Onofrei: „Liderii USL ar trebui acuzati de constituire de grup infractional organizat”


Intră acum și în grupul de

onofrei 1-2013

Orest Onofrei, prim-vicepreşedintele Organizației judetene a PDL Suceava:

„Daca in tara asta legea s-ar aplica, liderii USL ar trebui acuzati de constituire de grup infractional organizat, iar parlamentarii sai de apartenenta la acest grup. Incalcarea juramantului si marturie mincinoasa conform art.260 Cod Penal, acuzati de abuz de incredere, inselatorie art. 215. si conform art. 23 care defineste si autorii, instigatorii si complicii.

USL a castigat alegerile prin inselatorie si marturie mincinoasa, prin prezentarea ca neadevarata a unor fapte adevarate. Guvernul Ungureanu a cazut printre altele din cauza unor teme ce sunt azi de actualitate si pe care USL le-a condamnat si acum le sustine. Gazele de sist, Universitatea maghiara de la Targu Mures si CupruMin. Apoi a castigat alegerile din 2012, incalcand articolele pe care le-am spus. Toate temele de campanie a USL se circumscriu acestor articole.

Fapta e penala daca se obtine un beneficiu financiar sau de alta natura. Ce beneficu poate fi mai mare decat sa obtii voturi pentru a ajunge la guvernare prin astfel de metode? USL actioneaza ca un grup infractional organizat. Solutia este retractarea sau retragerea marturiei mincinoase si impacarea partilor duce la anularea faptelor. USL are sansa sa se impace cu partea vatamata, care e poporul roman daca va guverna in interesul public.”


Intră acum și în grupul de