Primarul de Botosani, Ovidiu Portariuc, coordoneaza primarii, consilierii judeteni si locali PSD din judetele regiunii Nord Est

Primarul municipiului Botosani, Ovidiu Portariuc, a fost ales vineri, vicepreședinte al Ligii Alesilor Locali din PSD. Aleșii locali social-democrați din întreaga tara s-au întâlnit vineri la București pentru a alege conducerea Ligii Alesilor Locali a Partidului Social Democrat se arată într-un comunicat al primarului de Botoşani.

Potrivit sursei citate, Ovidiu Portariuc ii va coordona pe primarii, consilierii locali si consilierii judeteni ai PSD din Nord-Estul României, împreuna cu președintele Consiliului Județean Bacău, Dragoș Benea.

portariuc cons nat PSD
Conducerea centrala a PSD a decis ca in teritoriu coordonarea sa se faca de catre un primar de resedinta de judet si un presedinte de Consiliu Judetean, pe fiecare regiune de dezvoltare, se mai arată în comunicat.  „Ma onoreaza increderea pe care mi-au acordat-o colegii mei si cred ca in cel mai scurt timp vom trece la actiune. Voi discuta cu Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean Bacau, ca la inceputul anului viitor sa avem o intalnire cu toti colegii alesi locali din Moldova, la Iasi. Descentralizarea si modul cum vom reusi sa aducem cat mai multi bani in teritoriu vor fi cateva din subiectele pe care ni le propunem sa le abordam in aceasta prima intalnire”, a declarat primarul de Botoşani.

Liga Alesilor Locali ai Partidului Social Democrat a avut loc vineri, la Palatul Parlamentului, in cadrul Consiliului Național anual al PSD, reuniunea având pe agenda subiecte politice la zi, printre care si proiectul de lege privind descentralizarea.