Vezi daca Flutur va candida din nou la presedintia CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

flutur 25

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, Gheorghe Flutur, a anunţat, joi, că va candida la alegerile din 30 noiembrie pentru un nou mandat. El a precizat, într-o conferinţă de presă, că s-a primit avizul BPN al PDL pentru candidatura sa la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene sucevene. „Ne pregătim ca de la finele anului să intrăm în campania electorală pentru alegerile europarlamentare.(…) Pornim ofensiva ca judeţul să fie condus în administraţia publică, din nou de dreapta”, a declarat Flutur, care este şi secretar general al PDL.

 El a arătat că ambiţia sa este să adune din nou forţele PDL pentru a câştiga alegerile în judeţul Suceava, iar primul obiectiv e municipiul reşedinţă de judeţ unde candidatul pentru funcţia de primar este actualul deputat Ioan Bălan.  „Bătălia mare va fi şi pentru judeţ şi celelalte primării”, a spus Flutur.

Întrebat dacă va candida din nou pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur a spus că nu se va feri să intre în această bătălie.


Intră acum și în grupul de