PV Suceava: Ce impresie isi fac cancelariile europene despre Romania cand se „porcaiesc” presedintele cu premierul?

Partidul Verde Suceava, consideră că limbajul folosit în ultima săptămână de preşedintele României, Traian Băsescu şi de prim ministrul României, Victor Ponta, în disputele lor politice, este sub nivelul unui politician european din secolul al XXI –lea.

„Pe noi, verzii suceveni, ne sperie cum poate să gândească şi bineînţeles să vorbească, un preşedinte sau un prim-ministru contemporan. Asemenea divergenţe nu pot să facă decât rău României, şi bineînţeles deliciul unui număr mare de gazetari şi politicieni din Europa”, se arată într-un comunicat al partidului..

Când asculţi disputele dintre  preşedinte şi prim ministru, îţi spui marea întrebare: „ce impresii îşi fac Cancelariile europene despre România?”, precizează sursa citată

dan acibotarita

„Verzii suceveni amintesc domnilor Traian Băsescu şi Victor Ponta că ei sunt (sau ar trebuie să fie) modele pentru noi cetăţenii de rând, dar un asemenea comportament îi duce spre zona ridicolului şi a mediocrităţii”, se mai arată în comunicat în care se adaugă că atunci când un politician îmbracă „haina de Preşedinte sau de Prim Ministru”, o poartă 24/24 de ore, pe tot timpul mandatului.

Totodată PV Suceava îşi exprimă regretul că după 24 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989, România are un gen de conducători care în afară de faptul că se „porcăiesc” aproape zilnic, altceva nu reuşeşte să facă pentru milioanele de cetăţeni români.