Flutur acuza Guvernul de blocarea investitiilor, Balan ca USL nu are nici un proiect viabil

Senatorul PDL de Suceava, Gheorghe Flutur, secretar general al partidului, a declarat duminică la Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Vaslui că România a intrat în zodia insolvenţei după ce Guvernul a blocat toate investiţiile.

Flutur, care a participat la alegerile din organizaţia judeţeană PDL Vaslui a spus că  România traversează o perioadă foarte dificilă din cauza faptului că investiţiile au fost stopate. El  a arătat că înainte firmele erau înainte în mişcare şi s-au realizat investiţii majore, dar din păcate acum firmele intră în insolvenţă pe capete. „Asta este situaţia în România, trăim zodia insolvenţei”, a spus senatorul Flutur.

El a mai spus că oamenii o duc foarte greu dar încă au un grad de acceptibilitate foarte mare faţă de actuala guvernare.

flutur motiune blaga 1

Gheorghe Flutur a mai spus în cuvântul său că PDL trebuie să-şi întărească organizaţiile din toate judeţele, pentru a putea reveni la guvernare subliniind că PDL se află pe un trend ascendent. El a arătat că PDL este cotat cu minim 20 la sută şi în cele mai pesimiste sondaje.

Şi vicepreşedintele PDL pentru regiunea Nord Est, deputatul sucevean Ioan Bălan, a spus în cadrul aceleiaşi şedinţe că PDL trebuie să se adune şi să se implice.

„Din vorbe nu vom reuşi niciodată”, a spus Bălan.

Deputatul sucevean a subliniat că USL nu are nici un proiect viabil şi că USL a dus în derizoriu discuţia politică pentru că dau asigurări că vor rezolva tot ceea ce cer oamenii, dar nu fac nimic.

„Dacă mâine vine Victor Ponta la Vaslui şi i se cere ca judeţul să fie capitală de regiune, el spune că este de acord. Numai că nu e deloc aşa. Atâta minciună nu a fost niciodată”, a spus Bălan care a făcut aluzie astfel la declaraţia lui Victor Ponta la Suceava când a spus că susţine ca Bucovina să fie regiune, dar nu a susţinut acest proiect.

balan 1-2013

Cei de la USL au desăvârşit neruşinarea şi minciuna spuse zilnic. Rolul nostru este să ne adunăm şi să ne implicăm, fiindcă doar din vorbe nu vom reuşi niciodată’, a afirmat Ioan Balan, potrivit Agerpres .