Flutur acuza Guvernul de blocarea investitiilor, Balan ca USL nu are nici un proiect viabil


Intră acum și în grupul de

Senatorul PDL de Suceava, Gheorghe Flutur, secretar general al partidului, a declarat duminică la Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Vaslui că România a intrat în zodia insolvenţei după ce Guvernul a blocat toate investiţiile.

Flutur, care a participat la alegerile din organizaţia judeţeană PDL Vaslui a spus că  România traversează o perioadă foarte dificilă din cauza faptului că investiţiile au fost stopate. El  a arătat că înainte firmele erau înainte în mişcare şi s-au realizat investiţii majore, dar din păcate acum firmele intră în insolvenţă pe capete. „Asta este situaţia în România, trăim zodia insolvenţei”, a spus senatorul Flutur.

El a mai spus că oamenii o duc foarte greu dar încă au un grad de acceptibilitate foarte mare faţă de actuala guvernare.

flutur motiune blaga 1

Gheorghe Flutur a mai spus în cuvântul său că PDL trebuie să-şi întărească organizaţiile din toate judeţele, pentru a putea reveni la guvernare subliniind că PDL se află pe un trend ascendent. El a arătat că PDL este cotat cu minim 20 la sută şi în cele mai pesimiste sondaje.

Şi vicepreşedintele PDL pentru regiunea Nord Est, deputatul sucevean Ioan Bălan, a spus în cadrul aceleiaşi şedinţe că PDL trebuie să se adune şi să se implice.

„Din vorbe nu vom reuşi niciodată”, a spus Bălan.

Deputatul sucevean a subliniat că USL nu are nici un proiect viabil şi că USL a dus în derizoriu discuţia politică pentru că dau asigurări că vor rezolva tot ceea ce cer oamenii, dar nu fac nimic.

„Dacă mâine vine Victor Ponta la Vaslui şi i se cere ca judeţul să fie capitală de regiune, el spune că este de acord. Numai că nu e deloc aşa. Atâta minciună nu a fost niciodată”, a spus Bălan care a făcut aluzie astfel la declaraţia lui Victor Ponta la Suceava când a spus că susţine ca Bucovina să fie regiune, dar nu a susţinut acest proiect.

balan 1-2013

Cei de la USL au desăvârşit neruşinarea şi minciuna spuse zilnic. Rolul nostru este să ne adunăm şi să ne implicăm, fiindcă doar din vorbe nu vom reuşi niciodată’, a afirmat Ioan Balan, potrivit Agerpres .


Intră acum și în grupul de