Senatorul Gheorghe Flutur a fost reales preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PDL Suceava(VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Senatorul de Suceava ,Gheorghe Flutur a fost reales in functia de preşedinte al organizaţiei judeţene Suceava a PDL, fiind astfel reconfirmat ca lider judetean al democrat-liberalilor suceveni pentru următorii ani cu 947 de voturi pentru si doar 3 împotrivă

La algerile care au avut loc sâmbătă în Casa Culturii din Suceava au fost desemnați in fotoliile de prim-vicepreşedinţi ai organizaţiei deputatul Ioan Bălan şi fostul senator Orest Onofrei, primul dintre aceștia având doar cinci voturi împotrivă iar cel de al doilea 21.

IMG_2865

Liderul democrat-liberal sucevean a spus că organizaţia PDL Suceava este cea în care, în urmă cu şase ani, se punea piatra de temelie prin fuziunea dintre PLD şi PD.

„De multe ori tonul a fost dat de aici. Nucleul dur al Alianţei DA a fost aici”, a explicat senatorul Gheorghe Flutur.

El i-a spus preşedintelui PDL, Vasile Blaga, prezent la Consiliul Judeţean de Coordonare al PDL Suceava că împreună au muncit ca miniştri şi că viaţa a făcut să fie împreună pentru o cauză numită dreapta romaneasca.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat PDL Suceava este una dintre organizaţiile puternice ale partidului şi şi-a adus aportul decisiv în victoriile electorale ale PDL.

El a spus că PDL Suceava a reprezentat creuzetul mişcării politice care acum se numeşte PDL şi este o organizaţie „extraordinar de vie”, cu peste zece mii de membri şi alţi 1.500 de noi membri veniţi în ultimele luni, dar şi o organizaţie de unde nu a plecat nici un primar, recunoscând însă că există o problemă cu primarul Sucevei, Ion Lungu, care a decis să meargă pe drumul lui.

Blaga a arătat că unii „cântau prohodul” PDL şi spuneau că partidul se dizolvă, se desfiinţează, dar ca urmare a sutelor de mii de militanţi, partidul este pe un trend pozitiv şi a depăşit pragul psihologic de 20 la sută în sondaje.

” frameborder=”0″ allowfullscreen>


Intră acum și în grupul de