ALO Suceava o mai ia odata de la capat in acest an cu lideri noi la organizatia judeteana


Intră acum și în grupul de

Gheorghe Axinia (om de afaceri) si Mihai Tănăsescu (jurist) sunt de miercuri noii șefi ai filialei Suceava a Partidului Alianta Lege si Ordine (ALO), misiunea lor la conducere fiind foarte clară: obținerea a minim 1.000 de semnături necesare ptr înscrierea Partidului la Tribunalul Bucuresti și organizarea de filiale in cat mai multe localitati ale județului.

Liderul national al ALO, Gheorghe Dinu a venit miercuri la Suceava, special pentru a-i anunta pe cei doi noi conducători, dl Axinia urmând a deține funcția de președinte al Organizației județene Suceava a ALO iar dl Tănăsescu pe cea de prim-vicepreședinte  al organizatiei. (In foto: dl Axinia este primul din stanga, la mijloc este Gheorghe Dinu iar cel din dreapta este dl Mihai Tănăsescu)

20131204_132811

De remarcat ca în 2013 ALO Suceava și-a mai desemnat o echipă de conducere la nivel județean și municipal însă liderul național a considerat activitatea acesteia ca fiind total nesatisfăcătoare.

Gheorghe Dinu a explicat că misiunea tandemului Axinia-Tănăsescu este clară și asumată de cei doi și că se așteaptă la rezultate pozitive in cel mai scurt timp posibil.

”Sunt doar 1000 de semnături. E foarte important de știut ca cine semnează pentru înființarea AOL ca partid nu înseamnă că devine automat și membru al partidului”, a mai spus liderului ALO.

 


Intră acum și în grupul de