Sanda Maria Ardeleanu colindata la biroul parlamentar din Itcani


Intră acum și în grupul de
Duminică, 22 decembrie, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu a primit mai multe grupuri de colindători la Biroul său parlamentar din cartierul Ițcani. Zeci de colindători, de toate vârstele, s-au întâlnit cu Moș Crăciun de la care copiii au primit daruri sub formă de obiecte vestimentare, dulciuri și fructe.
Conform tradiției, colindătorii au putut gusta din cozonacul bucovinean, gazdele oferindu-le și colăcei și mere. Andreea Chisățită și Alexandra Alexandriuc, invitatele speciale ale momentului, i-au încântat pe cei prezenți cu colinde din zona noastră.
ardeleanu sanda maria colinda
“Moș Crăciun a venit anul acesta din nou în Ițcani pentru ca acești minunați copii să se bucure de atenția pe care o merită. Moș Crăciun a oferit copiilor daruri din tot sufletul, pornind de la scrisorile pe care le-a primit de la cei mici. Dorința copiilor de a se întâlni cu Moș Crăciun le-a fost îndeplinită.
Am avut în această perioadă o foarte bună comunicare cu Moș Crăciun care a oferit daruri unor copii cuminți din municipiul Suceava și din Centrul de plasament „Mihail și Gavril” din Solca și îi mulțumesc pentru aceasta.
Acest eveniment din Ițcani este unul tradițional, oferindu-ne posibilitatea de a ura „în direct” sucevenilor Sărbători minunate și un An Nou mai bun, cu sănătate.”

Intră acum și în grupul de