Balan: Catalin Predoiu este si va ramane candidatul nostru la Presedintie


Intră acum și în grupul de

 Membrii PDL din regiunea nord-est au fost primii care au votat în cadrul alegerilor pentru desemnarea candidatului PDL la Preşedinţie, iar rezultatul votului a fost foarte clar în favoarea lui Cătălin Predoiu, a declarat vicepreşedintele PDL pentru regiunea de nord-est, deputatul de Suceava Ioan Balan. Potrivit acestuia, Cătălin Predoiu, a obţinut 87,62 la sută din voturi în timp ce pe al doilea loc s-a clasat Gheorghe Falcă cu 10,38 la sută din voturi. „Acest rezultat arată susţinerea de care se bucură în aceste judeţe Cătălin Predoiu”, a spus Balan.

ioan balan

Întrebat dacă după alegerile europarlamentare se va putea lua în discuţie schimbarea opţiunii în privinţa candidatului partidului la Preşedinţie, vicepreşedintele PDL pentru regiunea de nord-est a exclus această posibilitate, subliniind că nimeni nu-şi permite să ignore votul membrilor PDL privind candidatura la Preşediniţie a lui Cătălin Predoiu. „Având în vedere rezultatul covârşitor obţinut de Cătălin Predoiu în cadrul alegerilor interne, cine suntem noi să ne permitem aroganţa de a face altceva decât spune poporul PDL?. Cătălin Predoiu este şi va rămâne candidatul nostru”, a mai spus Bălan.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, miercuri, că după alegerile europarlamentare se vor stabili candidaturile pentru Preşedinţie, ea spunând că „se vorbeşte” despre candidatura lui Emil Boc şi exprimându-şi speranţa în concretizarea acesteia. În ceea ce îl priveşte pe Cătălin Predoiu, ea a arătat că acesta este „doar candidatul PDL” şi nu face tandem cu Traian Băsescu.


Intră acum și în grupul de