Baisanu despre accidentul aviatic din Apuseni: „E regretabil ce s-a intamplat. In opinia mea, e vina unui sistem care nu functioneaza”


Intră acum și în grupul de

alexandru baisanuConferinta de presa

Alexandru Baisanu, presedintele PNL Suceava, deputat PNL de Suceava

„Azi voi avea de comunicat doua teme. Una de interes national. PNL va veni cu o propunere de neimpozitare a profitului reinvestit, o masura care vrea relansarea economica. PNL Sustine cu acte si legi electoratul de dreapta interesat in dezvoltarea mediului privat si asigurarea unui spatiu concurential corect ar fi o masura de relaxare fiscala. In noul Cod fiscal, plafonul de rambursari de TVA fara control prealabil va fi majorat la 20000 lei.

Vom incepe sesiunea parlamentara si discutii la nivelul USL. E o decizie politica ce va fi adoptata spre binele vietii economice din Romania. La nivel local, e de dorit ca Suceava sa nu mai fie un oras in permanenta constructie, ci unul in care lucrarile se si termina macar odata la 3 mandate.

Consilierii PNL Suceava au discutat cu cei din PSD si au stabilit ca impreuna cei 12 consilieri locali USL sa adopte propunerile celor doua partide. Am avut o discutie si cu primarul Lungu referitor la propunerile noastre si e de acord in principiu sa preia propunerile USL.

Am avut discutii la nivel central si pe 1 februarie va fi o delegatie permanenta si vom discuta problemele ministrilor PNL si vom decide prin vot daca ministrii PNL promovati si-au dus la indeplinire obiectivele pe care PNL i-a acreditat. Nu am fost la Bucuresti si nu stiu ce se intampla cu Stroe si Manescu.

Nu am facut un calcul de beneficii sau de imagine. Lucrurile sunt clare, au fost facute greseli. Masuri imediate au fost luate. Urmeaza sa vedem ce se va stabili la nivelul PNL. Propunerile de ministri se fac in BPN.

E regretabil ce s-a intamplat. In opinia mea, e vina unui sistem care nu functioneaza. Nu ma pot pune in locul lui Stroe. Avem oameni valorosi in PNL.”


Intră acum și în grupul de