Baisanu: „PNL sustine acte si legi pentru electoratul de dreapta interesat in dezvoltarea mediului privat”


Intră acum și în grupul de

Neimpozitarea profitului reinvestit este o măsură de relaxare fiscală și de sprijinire a mediului de afaceri, susţine liderul liberalilor suceveni, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, subliniind că PNL susține măsuri de dreapta, de relansare economică. ”PNL susține acte și legi pentru electoratul de dreapta interesat în dezvoltarea mediului privat și asigurarea unui spațiu concurențial corect”, a spus Băișanu, joi, într-o conferinţă de presă.

alexandru baisanu

El mai anunţat că o altă propunere liberală din Codul fiscal prevede creșterea plafonului până la care se poate rambursa TVA fără control prealabil, de la 10.000 de lei la 20.000 de lei. Parlamentarul PNL a arătat că, în prezent, sunt discuții ample privind capacitatea de rambursare de TVA și că o asemenea măsură vine în sprijinul mediului de afaceri.

Totodată, Băişanu a mai spus că din luna iulie se va reduce CAS cu 5 puncte, măsură ce va avea un impact bugetar neutru, dar care va ajuta mediul de afaceri.

Întrebat dacă propunerea privind neimpozitarea profitului reinvestit a fost negociată în USL, Băișanu a explicat că este o decizie politică ce va fi discutată cu partenerii de alianță, dar consideră că este normal să fie adoptată.


Intră acum și în grupul de