Viceprimarul Varvara vazut de presedintele PSD Suceava ca un posibil candidat al partidului la functia de primar


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei municipale PSD Suceava, senatorul Ovidiu Donţu, a declarat joi seara la emisiunea Ora de politica de la Intermedia TV că viceprimarul Gavril Varvara este unul dintre posibilii candidaţi ai PSD la funcţia de primar al Sucevei.

„Din perspectiva gospodarului, viceprimarul Varvara este cel care tace şi face. E unul dintre cei mai buni secunzi pe care i-a avut Primăria Suceava”, a spus Donţu.

El a declarat că în calitate de preşedinte al organizaţiei consideră că nu este normal ca doar preşedintele să fie cel care să candideze.

„Am declanşat o competiţie extrem de serioasă în PSD Suceava pentru această candidatură”, a spus liderul organizaţiei municipale PSD Suceava.

dontu, bradatan, girigan, grosar

El a arătat că în urma sondajelor s-au identificat patru candidaţi cu şanse reale pentru a câştiga funcţia de primar al Sucevei.

În ceea ce priveşte candidatura la funcţia de primar anunţată de liderul PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, Ovidiu Donţu a apreciat că acesta face doar un joc intern în partid pentru a prelua funcţia de preşedinte a organizaţiei judeţene deţinută de Gheorghe Flutur care este ocupat la Bucureşti, fiind secretar general al PDL.

„Ioan Bălan vrea să-şi întărească poziţia în partid prin anunţul că e candidat la funcţia de primar şi vrea să preia locul lui Flutur la organizaţia judeţeană”, a spus Donţu.

Prima dată, despre candidatura lui Gavril Varvara, din partea PSD la funcţia de primar al Sucevei a vorbit tot la emisiunea Ora de politică, trezorierul organizaţiei judeţene PSD, Doru Sârghe, care este şi consilier al preşedintelui CJ Suceava.

Acesta declara în 6 decembrie 2013 că la următoarele alegeri, pentru functia de primar, îl vede pe actualul viceprimar PSD Gavril Varvara.

 

 


Intră acum și în grupul de