Gheorghe Flutur va fi omul PDL la intalnirea sefilor de campanie ale partidelor membre PPE


Intră acum și în grupul de

Senatorul PDL de Suceava, Gheorghe Flutur, lider judetean al PDL este persoana care va reprezenta partidul la întâlnirea coordonatorilor  de campanie electorală pentru alegerile europarlamentare a partidelor care sunt membre ale PPE.

Parlamentarul sucevean a spus că întrunirea va avea loc joi, in capitala Austriei, Viena, când va avea loc summit-ul internaţional de campanie electorală unde participă coordonatorii campaniei pentru alegerile eurparlamentare din partidele membre PPE.

Evenimentul este organizat de Academia Politică a Partidului Popular din Austria.

gheorghe flutur pdl alegeri

Liderul PDL Suceava,  care ocupă la nivel central funcția de secretar general al partidului a declarat că se va discuta la Viena despre alegerile europarlamentare din acest an şi desfăşurarea campaniei electorale PPE la nivel european.

„Se discută despre strategii, mesaje, tactici şi coordonarea acţiunilor de campanie electorală între PPE şi partidele membre”, a explicat Gheorghe Flutur.

El a precizat că ulterior, sâmbătă, în cadrul Colegiului Director al PDL care se va desfăşura la Braşov se va discuta despre pregătirea campaniei electorale şi strategia partidului pentru alegerile europarlamentare.

Tot în cadrul Colegiului Director al PDL se va desemna  campaniei electorale şi echipa de campanie a partidului.


Intră acum și în grupul de