Vasile Mocanu despre numirea Stelianei Miron intr-o funcţie de vicepresedinte al PNL Suceava: „Un gentleman îi va ceda locul”


Intră acum și în grupul de

 Venirea senatorului Steliana Miron la PNL este un câştig pentru organizaţia liberală, a afirmat, joi vicepreşedintele organizaţiei judeţene PNL Suceava, Vasile Mocanu, într-o conferinţă de presă. El a evitat să răspundă la întrebarea privind încălcarea principiilor pe care liberalii suceveni le-au promovat, de condamnare a traseimului politic. „Sunt încântat că Biroul îşi lărgeşte componenţa. Nu încălcăm cu nimic statutul”, a spus Mocanu.

În ceea ce priveşte numirea Stelianei Miron într-o funcţie de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, Vasile Mocanu a arătat că există posibilitatea ca unul din actualii vicepreşedinţi să renunţe la funcţie în favoarea acesteia, în prezent numărul vicepreşedinţilor organizaţiei fiind de nouă, maximul admis de statut.

mocanu 3

 El a explicat că a fost o situaţie similară în trecut când el, fiind vicepreşedinte al organizaţiei, a renunţat la funcţie în favoarea unui alt membru primit în partid. „PNL Suceava are nouă vicepreşedinţi, iar numărul maxim e de nouă, dar există precedentul creat în mandatul anterior. Mi se pare firesc ca şi în conjunctura asta să fie posibil să îşi dea cineva demisia. Un gentleman îi va ceda locul şi nu e nici o problemă de încălcare a statutului”, a spus Mocanu.

 Senatorul PPDD Vasilica Steliana Miron s-a înscris, marţi, în PNL Suceava şi va fi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, la o săptămână după ce declarase că nu va părăsi partidul şi că va rămâne ultima din organizaţie care „să stingă lumina”. Miron era preşedinte al organizaţiei judeţene PPDD Suceava.

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat că Vasilica Steliana Miron a semnat, marţi, adeziunea la PNL şi va activa în organizaţia judeţeană suceveană, unde va fi vicepreşedinte. El a precizat că, după înscrierea acesteia în PNL, organizaţia judeţeană Suceava va avea şi un reprezentant în Senat.


Intră acum și în grupul de