Acasă Politica PDL Suceava, parte la mitingul anti-USL de la Bucuresti

PDL Suceava, parte la mitingul anti-USL de la Bucuresti


Intră acum și în grupul de
Peste 150 membri PDL din judetul Suceava au fost prezenti la mintingul organizat de catre Partidul Democrat Liberal in Piata Revolutiei din Bucuresti, miting la care au participat 15.000 membri PDL din toata tara.
Evenimentul a fost organizat pentru a atrage atentia asupra incalcarii statului de drept de catre USL si pentru a sanctiona abuzurile de putere si faradelegile guvernarii PSD – PNL.
pdl protest
Coordonatorul la nivel national al actiunii a fost seful de campanie al PDL pentru alegerile europarlamentare, Gheorghe Flutur, mitingul desfasurat la Bucuresti incadrindu-se in seria actiunilor de precampanie.
Evenimentul din Piata Revolutiei a fost continuat cu un mars catre Piata Victoriei – sediul Guvernului, in fata caruia manifestantii au solicitat demisia Guvernului, cerand USL sa paraseasca puterea pentru ca nu stiu sa guverneze ci doar sa o foloseasca in interes propriu.

Mitingul organizat la Bucuresti a fost un eveniment de amploare, fiind una dintre cele mai mari actiuni organizate pana in prezent de catre Partidul Democrat Liberal.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version