Liderul PNL Suceava: „Inca de la inceputul constituirii guvernului USL, PSD a lucrat pentru inlaturarea PNL de la guvernare”


Intră acum și în grupul de

PSD tinde să devină o boală, „un cancer al democraţiei care s-a întins pe orizontală, subjugând toate instituţiile statului cu o rapacitate de nedescris”, a apreciat liderul PNL Suceava, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, care consideră că încă de la începutul constituirii guvernului USL, PSD a lucrat pentru înlăturarea PNL de la guvernare, ştiind foarte clar că nu va permite niciodată ca preşedintele României să provină din PNL. „Nu e o noutate că lideri marcanţi ai PSD ne-au minţit, dar trist este că nici noi liberalii şi nici poporul român n-o să-i mai putem crede niciodată”, a declarat Băişanu.

Alexandru Baisanu

Preşedintele PNL Suceava a menţionat că cei din PSD au ajuns la concluzia că sunt prea mari pentru a împărţi democraţie şi consideră că au nevoie de spaţiu vital la fel cum au făcut şi social-naţionaliştii în Germania în anii ’30-’40. „Istoria de 135 de ani de liberalism nu poate gira în continuare infatuarea şi aroganţa acestei organizaţii-stat”, a spus Alexandru Băişanu.

În opinia sa, a venit vremea ca PNL să-şi ia soarta în mâini şi să demonstreze că România poate fi guvernată altfel decât o face PSD. „Decât o guvernare pe hârtie, mai bine o opoziţie fermă pentru că ştiu sigur că PSD şi-a putut permite aroganţe tocmai pentru că liberalii le-au acordat această preamărire”, este de părere liderul liberalilor suceveni.

Băişanu consideră că PNL va părăsi guvernarea pentru foarte scurt timp  şi a subliniat că este momentul ca PSD să înţeleagă că procentul de „50 la sută plus ceva pe care încearcă să şi-l asigure în Parlament e mult mai aproape de 35 la sută”.


Intră acum și în grupul de