Ioan Balan: PSD si PNL trebuie „sa-si continue cacealmaua pana la capat”


Intră acum și în grupul de

PDL nu are în vedere nicio alianţă cu PSD sau cu PNL după ce USL s-a desfiinţat, a declarat, joi, liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, într-o conferinţă de presă. „Nu putem vorbi de un PNL trezit de dimineaţa şi după ce s-a spălat pe ochi i se pare că USL a fost cea mai mare cacealma când el a fost parte la cacealma. Nu poţi vorbi că de dimineaţă eşti în opoziţie şi că guvernarea nu a contat până acum”, a spus Balan, care este şi vicepreşedinte la nivel central al  PDL.

balan 2-2013

El a subliniat că românii încă îşi amintesc cele 35 de taxele şi impozite noi înfiinţate sau mărite, dar şi de „marţea neagră”. „PSD este adversarul nostru consacrat, iar PNL, fiind în aceeaşi găleată cu PSD, ne este adversar. Noi suntem în opoziţie cu PNL şi PSD”, a spus Balan, care a menţionat că PDL nu a purtat şi nici nu intenţionează să poarte discuţii în judeţul Suceava pentru a realiza alianţe în consiliile locale sau Consiliul judeţean cu unul dintre cele două partide.

Liderul democrat-liberal a mai declarat că PDL va interveni doar dacă va constata că neînţelegerile dintre PSD şi PNL vor duce la blocarea activităţii unor consilii locale, dar că şi în acele cazuri doar pentru soluţionarea punctuală a unor probleme care afectează populaţia.

 El a menţionat că USL a beneficiat de sprijinul populaţiei căreia i s-a promis că totul se schimbă în bine de a doua zi de la preluarea puterii şi că PSD şi PNL trebuie „să-şi continue cacealmaua până la capăt”.


Intră acum și în grupul de