Nechifor spune ca va continua dialogul cu Baisanu privind colaborarea in judet, dupa investirea noului guvern


Intră acum și în grupul de

USL este în vigoare şi a fost denunţată doar declarativ de PNL, a declarat vineri, preşedintele PSD şi al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, subliniind că „dacă USL va fi dizolvată în Tribunal cu acordul părţilor sau unilateral, de abia atunci alianţa nu va exista.”

catalin nechifor 2

El a spus într-o conferinţă de presă, că a discutat cu liderul PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, privind continuarea colaborării în judeţ, dar că vor continua dialogul după învestirea noului guvern. Potrivit lui Nechifor, mai sunt „elemente de discutat după învestirea noului guvern”.

Liderul social-democraţilor suceveni a arătat că în funcţie de evenimente va fi continuat dialogul între PSD şi PNL la Suceava. „Nu vreau să rămânem blocaţi în culise politice, aranjamente, negocieri, ci să ne apucăm de treabă. Primarii nu îşi doresc scandal, ci lucruri făcute şi proiecte pentru dezvoltare”, a subliniat preşedintele PSD Suceava.

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat joi, că şefii instituţiilor descentralizate din judeţ sunt la dispoziţie şi că vor pleca din funcţii în momentul în care PSD o va cere. El a mai spus că PNL are posibilitatea să modifice majoritatea în 70 la sută din consiliile locale din judeţ, dar că nu intenţionează să o facă întrucât consideră că trebuie menţinut echilibrul actual din administraţiile locale.


Intră acum și în grupul de