PDL a ”venerat” femeile din Suceava pe 8 martie


Intră acum și în grupul de

Ziua Internațională a Femeii a fost un bun prilej pentru democrat-liberalii suceveni în a-și reafirma prețuirea si respectul pe care îl poartă femeilor din municipiul reședință de județ.

PDL flori 8 martie

Astfel, președintele organizației muncipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Bălan, a ținut să marcheze Ziua Internațională a Femeilor într-un mod cât se poate de elegant, oferind flori doamnelor și domnișoarelor.

Acțiunea a fost una de amploare gestul fiind dus la îndeplinire de tinerii democrat-liberali care timp de două zile, vineri și sâmbătă, au colindat străzile din toate cartierele municipiului reședință de județ dăruind femeilor care le-au ieșit în cale câte o felicitare și o garoafă, ca simbol al primăverii și al prieteniei.

”Acțiunea deputatului Ioan Bălan a fost bine primită de reprezentantele sexului frumos care au ținut să-i mulțumească pentru gestul său cavaleresc și să-i ureze succes în demersurile sale viitoare”, ne-a declarat la final unul dintre bărbații din teren. .

Echipele cu membri ai PDL Suceava s-au aflat vineri în cartierele Ițcani și Burdujeni iar sâmbătă în Centrul Sucevei, cartierele George Enescu, Obcini, Zamca și Mărășești.

Harsovschi PDL flori de 8 martie

Democrat-liberalii nu au ratat nici data de 6 martie, când au oferit flori participantelor la acțiunea ”Femei de succes! Perfomanța la superlativ!” organizată la Shopping City Suceava.


Intră acum și în grupul de